Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V32í43t 21J29a16n13š65a

25. 4. 2019 9:39

Jejda, nevím, jestli se něco nezměnilo, ale lidem jako je Assange jsem na základce říkali práskač.

2 1
možnosti

Julian Assange je predevsim levicak a zbabelec. Kdyby uverejnil jen nepatrnou cast informaci o svinstvech ktere provadi Rusko nebo Cina , tak uz davno nezije.

5 0
možnosti

Treba si preštudovať stránku wikileaks.org a zistíte, že zverejňujú oficiálne dokumenty, ktoré im niekto ponúkne, a ktoré sa im podarí overiť. Najviac dokumentov zverejnili od USA, ale ako správne píšete, USA nie sú jediná krajina, ktorá vykonáva agresívnu politiku. Robia tak v rôznej miere všetky mocnosti. Napríklad také Francúzsko je expertom na násilie v Afrike.

0 0
možnosti

Osudovou chybu udělal Ekvádor poskytnutím azylu, a to podle úsloví Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.

4 0
možnosti

Stačí si otvoriť wikileaks.org

Spy Files Russia - https://wikileaks.org//spyfiles/russia/

0 0
možnosti

Pan Ondrovic lze jak kdyz tiskne: "Ludia geopoliticky znali vedia, ze Svedsko je politickym vazalom USA, uz po desitky let". "Ludia" maji tez pamet pane Ondrovicu, pamatuju, ze za sovetskych casu Rusi meli na Zapade spoustu uzitecnych idiotu, z nich tri nejuzitecnejsi: kanadsky Pierre Eliot Trudeau, Nemec Willy Brandt a nejuzitecnejsi byl Sved Olaf Palme. Ten byl za kazdych okolnosti protiamericky a prave on a P.E.Trudeau nabizeli v dobe vietnamske valky azyl americkym "draftdodgers"- dezerterum. Ti by Assange do USA pretezko vydali.

6 0
možnosti

Vážený pán Lančík - ja som vedec, ja sa zaoberám faktami. Neoperujem s domnienkami, či by niekto niekoho niekomu vydal alebo nevydal, ale kto ako reálne učinil. Preštudujte si napríklad putovanie Augusta Pinocheta - kto ho komu vydal.

Taktisto nie je dôležité, či si vy myslíte, či bol Trudeau, Brandst, Palme alebo ktokoľvek iný užitočným idiotom ZSSR. Dôležité sú konkrétne udalosti, konkrétne rozhodnutia vlád, ktoré sa reálne stali. Politiku a geopolitiku obzvlásť treba vnímať prísne racionálne. Žiadne delenie na dobrých a zlých neexistuje.

0 1
možnosti

Mohl byste upřesnit, jaké tajné dokumenty Ruska se na Wiki objevily?

5 0
možnosti
Foto

Žádné. Autor je poněkud nezávislý. Alternativně. Východně. Jediné pravdivě.

5 1
možnosti

I93v68o 96B39o52u93š70e

24. 4. 2019 18:55

Ústav marxismu-leninsmu stále existuje, vidím.

6 1
možnosti
Foto

On má štěstí že zradil USA. Hrozí mu pár let. Kdyby zradil Rusko tak už dostal Novičok.

5 1
možnosti

Julian Assange je občan Austrálie, nemohol preto nijak zradiť USA. Tak ako Vy nemôžete zradiť USA ani Rusko ani akúkoľvek inú krajinu okrem Českej republiky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS